Carregant

Si us plau, esperi

Accessibilitat

L' Ajuntament de Sabadell sha compromès a fer accessible el seu lloc web de conformitat amb Reial Decret 1112/2018, de 7 de setembre, sobre accessibilitat dels llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils de el sector públic. De la mateixa manera, es treballa per mantenir un nivell daccessibilitat adequat en els seus continguts.

La present declaració daccessibilitat saplica a la pàgina web https://licitaciones.sedeelectronica.organismo.es/.

Declaració de conformitat

El lloc web aplica les Pautes d'accessibilitat per al contingut web 2.0 amb un nivell de conformitat [AA] per garantir el compliment que estableix la legislació espanyola en la Norma UNE 139803: 2012, Respectant les directrius proporcionades per la WAI (Web Accesibility Initiative) que marca els estàndards internacionals en la creació de continguts webs accessibles a tot el món.

La tecnologia de suport emprada i usada de forma accessible al lloc web és Javascript.

El portal compleix amb els estàndards en HTML5 i CSS 3.0 garantint la validació de el codi de les seves pàgines mitjançant el W3C Validator i el Total Validator Tool

¡CSS Vàlid! Nivell de Conformitat Doble A en W3C WAI Validació automàtica WCAG 2.0 AA

Declaració de conformitat parcial

Part de la documentació en Pdf i en altres formats (Excel, Word ...) que s'aporta al portal, per tractar-se de fonts externes, no compleix amb els principis d'accessibilitat requerits. El contingut a cridar extern a aquest Portal, a la manera de fer també d'altres fonts externes al portal, no es pot controlar. En aquest sentit s'estan fent millores per aconseguir que els criteris d'accessibilitat puguin garantir i mantenir-se en el temps.

Observacions i dades de contacte

Si detecta que algun contingut d'aquest lloc web no és accessible o si té algun dubte en relació amb l'accessibilitat d'aquest lloc web, si us plau, contacti amb nosaltres protecciondatos@entidad.com. Farem les millores necessàries al més aviat possible.